Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, bit če oduševljeno svih četvero kojima prodaju ovo auto.
startni paket go ko štoljpi 35.000KM. problem je što se sva ova auta osim možda Dacie guraju u premium segment, malo zategnu liniju, ubace displej od 500KM i slično i onda imaš jednu škodu Scalu za 35000, golf 45.000 itd... elem u odnosu prije deset godina kupovina novog auta postaje prava avantura
5 godina garancija bez ogranicenih kilometara. - Dovoljno govori gdje je otisla auto industrija, a gdje tapka FauVe, koji ima trenutno 5.-ti najlosiji rezultat po mjerenju problema u prve dvije godine.
Tu garanciju u BiH u vecini slucajeva mozes okacit macku o rep. U sta se mozes uvjerit ako kupis to auto, ili onu KIA-u, sto kazu daju 7 godina garancije. Dodji im za 3,4 godine i reci da imas neki kvar skuplji od 500 maraka, pa ces vidjet hoce li ti priznat. Mozda i hoce, ali samo ce ti ruke bit besplatne, sve ostalo ces platit. Lopovi nevidjeni. Samo auto nije lose, ali sad za ovu cijenu mozes uzet i Toyotu Corolu, sto je po meni bolji izbor, zbog lakse prodaje i boljeg drzanja cijene.
Klosari vozaju dvicu smrdljivu i komentarisu o najnovijoj tehnologiji Koreanaca,koji su 50 godina ispred nas.....
KIA i Hyundai konstantno rastu sa prodajom u Evropi, a vi samo vjerujte u VW i plaćajte duplo više, dižite kredite da se pohvatile pred komšijama.
Boze sacuvaj
prednji dio Peugeot, a zadnji škoda
Meni je dizajn uzasan. posebno prednji dio.
Precijenjen. Kad se napakuje oprema da izgleda fino postaje skuplji od Skode Octavie u Style opremi i TDI motorom. A u ovom dobijes atmosferac od 122ks. Smijesno. Zasto nije ubacen 1.5 t-gdi od 160ks kao u i30?
Super auto za slupati na bh cestama. Ili mozda samo parkirati na trotoaru da ne moze niko proci
mix svega i svačega...
Jel pozitivna
hahaha niste vi testirali samo ste kopirali slike sa interneta
45.000 ruznoce.
sviđa mi se ova pregrada kod suvozačkog sjedišta, da mi ne može gurati koljeno dok šaltam....
Snaga motora - 0 Upravljač - 0 Hromirani dio ispod stakala - 0 Zaključak: smeće
hyundai/kia su dobri ali za evropsko trziste ne nakon garancije dijelove su skupi kao u np porschea !
glupost djelovi kostaju kao za svaki auto,,nit jeftiniji niti skuplji,,
Nije klix testiro samo clanak preuzeli.
Ne provaljuj se bezze.