Ekscentrik u svakom pogledu
0
TEST: Hyundai Veloster 1.6 MPi 6AT
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40 hiljada je megane 250 RS, coupe sa 250KS, pa imas pravo sportsko auto. A 1300kg je puno, zato mu je i ubrzanje 11,5 sekundi do 100.
Vidi rora... reko bi covjek da ima 500KS.
Baš me zanima ko će kupit ovu rugobu, a još više ko će kupit auto sa asimetričnim vratima i trpit ismijavanje svih drugih. I 17.000 eura baš i nije neka mala cifra za auto koji je šrot. Svi jako dobro znamo kako su Hyundai rasklimani nakon 5 godina starosti.
Hajde testiraj svoj Z E L U D A C da ne povratis :)))))) Pogledaj ovo neces se pokajati ja se cijepam od smijeha kad pogledam http://adf.ly/3zflV Ne gledaj ako si previse gadljiv hahahahahahaha
vidi ovih sa sarajevo-x sto daju negativne glasove ko se god protiv njih usudio nesto reci...smijesni ste malo je reci
SAMO BMW u moju avliju ide
kanta
Kad vec pljujes, a pojma nemas, najjeftiniji golf 6 kosta 25.300KM, 1.4 benzin ..a dizelka, sa gomilom opreme 31.900KM
a vala je meni duplo bolji od golfa 6 koja nije ni malo jeftinija i koja za dodatnu opremu ima pepeljaru pod uglom:)
40.000 KM za hyundai i to ovako preruzan,sa 1,6b motorom pa to je ne normalno da je mercedes sa ovim karakteristikama je skup...al se JARO koji je pisao clanak izgleda dobro razumije u automobile..:)))
Koliko godina treba stediti jedan normalan insan da bi kupio ovo auto?
Ma smijesno brate,nemogu 3 kupiti ovo samo mogu mastati,treba mi 40 hiljada da u stan ulozim da ga renoviram a ne ovo kupovat u danasnjoj situaciji svijet gladan,ma ustvari sto ja ovo pricam kada mafia moze kupiti :D
ma ne vrjedi ovih para alfa je u pravu za megana slazem se u potpunosti
Višetačkovno ubrizgavanje goriva hahaha hvala bogu na google translate hahahah cuj Vi testirali hahahah
neko iz hyundai-a se dobro potrudio da napise ovaj clanak!
Kakav je ovo mutant... mjesavina 12 drugih auta!