Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja bi konu testiro
Šta ako kona ima koronu ??!
Da su ostavili samo gornje farove naprijed i nazad, bio bi ljepši !! Mada, nije tako ružan u stvarnosti koliko izgleda na slikama ( vidio sam ga par puta), može proći !!
Rado bih ušao u konu, bez puno razmišljanja ;-)
Grdoba
Ikona
Da li ce hyundai ikad imati svoj stil u dizajnu. Svaki put ukradu dizajn od drugog. Prosli i 30 je kopija p308, kona kopija cactusa. Svako auto im se razlikuje toliko da nema znaka rekao bi da je to neki 10. proizvodjac. Npr uporedite konu i30 i tucsona, nikad ne bi rekli da je od istog proizvodjaca.
I, kakve to veze ima?
Ona fula svjetla kao citroen, izgledaju kao da neko škilji. Zaboravio sam da je Azijat hahaha pa onako gleda
Ružan i isti ko Citroën C3 (ono žensko-pedersko auto).
Francuza nema potrebe da testirate, samo sedaj i teraj..
Sve je stvar ukusa! Meni nikad neće biti prvi izbor i nikad mi nisu ležali. Jedini njihov automobil koji mi leži je Peugeot 508 i ovaj novi 5008 iz linije SUV-a
Meni je prošli bio ružan, sad su ga malo poboljšali. Mada na cesti privlači poglede, izgleda mnogo atraktivnije nego na fotografijama.
Mozda je dobar kvalitetan ali brate sto je ruzan...