Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoro 3 i pol milje, sjajno! Kupite sebi bajk, malo pedalanja nije nikom naskodilo.
Moraš mjesec dana da hrmbačiš u Aluminiju za ovaj skuter😱
Ja sam uzeo Extreme model o d 1800W i nevjerovatan je, vrijedi svake marke. Ide kao metak, sport mode lijepi, ranebuz rame za benzinskim motorima ..
Prethodni komentar je uklonjen jer je sigurno smetao lopovu koji ovo prodaje: Pa ovo jedino da si debil da kupis kod ovih lopova po ovoj cijeni. U Austriji identican skuter kosta 1149 € uz povrat od 191,5 € austrijskog PDV-a. Ali u Bosni su navikli da na svemu zarade milijardu iz prve, od sarafa do aviona.
https://instagram.com/ebikes_4all?igshid=b44f4s31sqb8
@gooUser1565040363
Lazy fuckers.
pa moreš pravi skuter kupiti
ovo je odlicna stvar na spisku za ne kupovati
Samo da se ne mora nista umarati, bolje uzmite bajk da bi se i sa 30 godina mogli popeti na drugi sprat zgrade
bas povoljno
Meni ovo isto ko ona električna stolica za pretile ljude u američkim supermarketima
Klix dio testa treba biti i servis, ako se pokvari koliko trebam da cekam da mi se servisira dva mjeseca i prodje ljeto.
@jubeiKibagami
2 sedmice, maksimalno
Ovo će se moći voziti na Balkanu kad se kultura vozača poboljša jer ovo vozit po cesti je ravno ubojstvu...
Narode pjesaci kada god mozes! Nije problem sto ce neko sa Stupa otici ovim na Otoku. Problem je sto ce ga svi pod ruku i u market udaljen 200 m. Postat cemo gojazan = bolestan narod radi ovakvih stvari.
Auuuuuu koja makina, MRALEEEEEE AHHAHAH