Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo me podsjeća na invaziju kineskih skutera (Lifan). Svaka druga kuća imala jedan. Garancije vaKo nako. Danas nigdje ni jednog se ne može vidjeti, svi na otpadu završili. Garancija se ispostavilo da je mrtvo slovo na papiru i nikome ništa. Ne kažem da će biti isto i sa autima, ali treba biti oprezan. Auto je ipak veća investicija.
Bilo je takvih slucajeva, a bilo je i pozitivnih primjera, poput onih u svijetu mobilne telefonije. Tako da, moze ici u oba smijera...
Ser*es. Sve zavisi kako cuvas stvari. Imam mobitel na touchscreen i tipke kineski iz 2009 i motor lifan 2008mo godiste koji bas i nisam pazio i cuvao kako bi trebalo. Telefon radi, za sve godine zamijenio mikrofon (20km) a motor radi i dan danas, samo redovno odrzavanje tipa ulje, filteri i sl. Kina je buducnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako VW, Mercedes i BMW i dalje razmisljaju kako da izgube trziste samo neka nastave dizat cijene......... Kinezi ce pokrpit sve potrebe
Ova vozila se vec godinama voze po Australiji, Novom Zelandu, Juznoj Americi, Aziji, u Italiji pod imenom DR Automobiles, Rusiji, Meksiku itd. Zadnjih par godina su se prosirili kroz Tursku, Bugarsku, Grcku, Srbiju, Bosnu na putu prema Zapadnoj Evropi. Svi reviews su veoma pozitivni za skoro jednu deceniju postojanja Tiggo modela. Isto tako, ova kompanija proizvodi Jaguar i sve Rovere za Aziju kao sto Geely proizvodi Volvo.
ocekujem invaziju kineskih botova da hvale tiggo
suvić koji izgleda velicinom kao q7
Premium SUV za 50K KM, niste vi normalni. To je klasa Range Rovera, X7, Q7, GLS-a?! Pa set ljetnih i zimskih guma sa felgama na Range-u kostaju kao ovaj "premium SUV"
Ti uzmi jedan Range Rover ja cu radije dva ova kineza.
Sve je ovo fino ali SUV težak 1400 kg... 🤔 Od čega ste ga napravili,plastike.
Baterija je teška preko 500 kg
Upravo . Zasto je tako lagan
Samo benzinac automatik dsg s najmanje 4 cilindra od 2018 i mladje. Dovidjenja.
Eno kod komšije isti, leži 15 dana. Nema majstora za njega.
I jesi ubleha. Cuj nema majstora...
Ma satrat ce kinezi trziste kroz 10 godina oni uvijek igraju na kolicinu a ne profit na jednom autu
Tiggo ima samo lijep izgled,Masina smece.. Ja sam ga probao ovdje u Ecuador,ne bih ga preporucio posebno za voznje off road..pozz
Ti si Ekvador video samo dok jedes banane
@gooUser1670335356 Upravo tako 😂😂😂😂😂😂
Neki drugar sto ga ima,kaze da je kvalietniji od tojote,za mnogo manje para ,veci kvalitet.Je l istina ne znam!!!
Dal je kvalitetniji ne znam, al ljepsi dizajnom jeste i koristi ljepse materijale u unutrašnjosti