Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dobaaaar
Vazda isti ljudi pljuju alfu, onaj poredi skodu sa alfom heee bolan bolan, alfa se kvari isto ko i svaki auto onoliko koliko je ne pazis. Ali dobro kod nas su sve strucnjaci po pitanju auta. Nema potrebe ni da se raspravlja covjek s njima
Vozim Alfu 4 godine, necu vise nikad sjest u Svabu. Vagen nikad, ali nikad nece biti auto to je metalna kutija koja te preveze od tacke A do tacke B. Alfa uz odrzavanje, Selenia ulje svakih 10k, veliki servis svakih 100k i obavezno ako vozis Alfu stisni je brate da prodise ako mislis trosit 4l kupi Pola a ne auto od 150-200 konja sluzit ce dugo vremena. A o ljepoti auta, kozi, opremi, i brzini da ne govorimo.
Griješim li ako kažem da svi ovi što pljuju na Alfu voze nešto iz Njemačke čija je tržišna vrijednost u vrh glave 10000 maruna?
Al ce ovo da visi po servisima… smece!
Kritičari Alfa Romeo na infuziji ma dobra nije da je dobra nego je odlična!!!.
Da imam mogućnost, ne bih se dvoumio.
Hahaha, cuj alfa dobro auto, hahahha.kada vidim alfu staru 20 godina na putu da radi ko vw star 20 godina kupujem je odmah.
Pa kralju kupi 20 godina star vw kad samo to i mozes. Pa onda placi i govori kako nova Alfa, Hyundai, Fancuzi, Japanci pa i nova auta iz Njemacke ne valjaju i da je vrhunac inzinjeringa bio prije 20 godina 😂
top
Ako pod alfom nema ulja nema ni u njoj :)
znači barem 80 milja za ovu Alfu....da uzmeš osnovnu i neku sitnicu dodaš, mlogo brate , mlogo
Oj
"Cijena osnovnog modela: 73.000 KM" oprostite nisam vas prepoznao odmah. 73 MILJE!!!!!!!!!!!!!
Ko Land Cruiser yebote 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Samo informacija da je Kamiq 65000
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne bih je da mi je poklonite
Tonale --> Totale --> Dizastare ---> vlasnik alfe se dva puta u zivotu raduje kad je kupi i kad je proda xD