Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda dobro ali je cijena od oko 90,000 KM previsoka. Mozes kupiti Jaguar E Pace i da ti ostane 15,000 KM.
@Idol kakvih 90 hiljada, ovaj kosta 70 hiljada..a i najskuplji je tu negdje
Brutalan... I ovaj prošli 508 facelift mi je super a tek ovaj... Pogledajte samo 3008 i 5008, uvijek okrenem glavu i za njima, dovoljno vam je otisci do Hrvatske na svakom cosku sada ima 3008 doduse dosta njih stranih tablica... Nova 208 postaje lider u klasi, to jos nisam vidio uzivo ali na slikama je zanimljiv... Skupi su , doduse s razlogom ali bar od Francuza drze najbolje cijenu
Užasan. Ja sam išao na test vožnju i kao da vozim kamion. Smeće od vozila. Odmah sam ga otpisao.
Samo nek se rijese ove fore s volanom u krilu. Ako si preko 185 nikako se namjestiti komforno. Ali da izgleda vrh..izgleda.
Jedno od ljepsih auta danasnjice
Peugeot je u zadnje vrijeme izbacio fenomenalna auta, kako dizajnom tako i komforom i performansama i sve to stoji. Jedini problem kod Peugeot-a je taj ako te neko slupa malo vise na cesti ili jos gore ti slupas auto vrlo vjerovatno je da ce ti proglasiti totalnu stetu na autu jer su dijelovi ooopasno skupi za njega!
Unutrašnji dizajn užasan. Od volana se ne vidi dashboard, znaci vozimo napamet. Od 35 slika, niti jedna slika, osim djelimično br2, nam ne pokazuje unutrašnjost. Ovaj čitav raport, koji je sponzoniran od Pezo-a, je cista nula!!!!
Lijep model ali je pitanje kako ce proci sada u eri SUV-ova. Ford, recimo, prestaje sa razvojem Mondea.
Puno vam je trosio. U mene 320d, 190 konja, 4 godine star - 5,5 litara uzme na autoputu sa klimom i tempomatom na 150 na sat. Po gradu u guzvi uzme 6,5-7, a magistralne ceste ispod 5. Tako da Benga je Benga, a kladim se da tu škatulju francusku i odere od od 0 do 100 😁
@billy vidi se da vozas vrancusku trokolicu jer nisi navikao na te brojke. Na tvoju zalost bmwova N47 masina trosi minimum, a sa samo deset konja vise od ovog smeca ubrzava 7,2 do stotke, a bas sad citam ovoj kanti treba 8,3 sekundi
Dok se ameri europeiziraju po pitanju dizajns Peugeot se okrenu njihovome dizajnu kao neki Dodge zafrkani izgleda
Na slikama mi je mnogo više atraktivan nego kada ga vidim na ulici. Ne sumnjam da će biti konkurencija Passatu i sličnim modelima u klasu.
Loša kopija Arteona
odličan, samo da se hoće vratiti većem volanu i brzinomjeru na nižem mjestu onako iznad volana mi je nekako bezveze
Prvi Pezo koji na nesto lici nakon kultne 405-ice. Svejedno ne bi svoj F30 mjenjao za ovo. Za 5-6 godina ce ih Kramar uvozit za po kursu kg=marka, tako da to mu je osnovni minus
...soccer mamama. One su prve počele masovno vozati land rovere prije dvajs godina. Em voze spiro, em ti blokiraju prekled. Pukne ti film i kupiš landkruzera tojotu.
Kupe sa četvoro vrata nije kupe. Dalje ... Niko ne osporava udobnost limuzine, problem je preglednost ... pogotovo u gužvama ... džabe ti recimo Ferari, kad mijenjas linije ispadneš pravo glup vrlo često, jer kamion kojeg si već izgubio u retrovizoru jope te profura. Terenci ili SUV na staroslavjenskom, se kupuju upravo zbog domino efekta prouzrokovanom soccer mamama. One su prve počele masovno vozati land rovere prije dvajs godina.
@Faraon131 Kaze lik koji kaze jope.