Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
36 hiljada za smeće koje ima problem sa elektronikom. Za te pare bi mogao kupit 2 (riječima: dva) Focusa i to ST-a i opet me ne bi izdali ko ovo smeće iznad.
Ovo samo djeci mogu uspjet prodati. Motor 1.5 sa 81kW samo na papiru lijepo izgleda, a nema teoretsku sansu da potraje. Nema bez svabe nista.
Klasični zatucani bošnjo. Rođak, pogledaj sta se voza u svijetu a gdje se voza VW. Izgleda svaki prosjecni bosnjo drk** na švabu.
@tpg O kojem svijetu pricas drug? U americi reno ne mozes vidit ni na slici, a kamoli uzivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hajmo brand wars!
bošnjo i golf na aparatima hahahaahh
VW Golf se još isporučuje sa kasetofonom
Ima vise opreme od vw highline...
@Palmyr Ovisi sve kako se odrzava.
Da si ikad imao auto znao bi da ta francuska "oprema" izvuce vise para nego da gume mijenjas svake godine. Koliko god ulozio u njeg, francuza na kraju uvijek prodajes polu-ispravnog.
srecom moze se zivjeti bez mnogih stvari s liste opcione opreme
Francuska "oprema" je leglo kvarova. To treba platit da ti NE ugradjuju.