Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Klix je toliko postao neobjektivan u pisanju i perfidan u favorizianju jedne marke da mi se prosto gadi čitat, a još manje komentare očigledno plaćene pročiatat.Zaista ovaj portal je izgubio svaki smisao za objektivnost perfidno kudi ili ignorira druge marke kontinuirano, a samo Mercedes za Klix urednike i novinare je neiscrpna (predplaćena ili plaćena) tema...
nema mlin za kafu jbg
joj brate slatki 225km/h i kao nije dovoljno. pa 95% naroda nije se vozilo brže od 160, a ubrzanje od 0-100 za 8,5 sec je za normalne vožnje i previše. uostalom zar nisu najbitnija međuubrzanja.
@ante k ubrzanje se koristi od semafora do semafora i po pravilu teško ko može postići deklarisano vrijeme. mnogo je bitnije ubrzanje od 60-100 ili 80-120 koje se koristi takoreći non stop prilikom preticanja. to je mnogo bitnije nego gradsko škripanje gumama na semaforu i sl.
U crnoj varijanti, ubio se za šošone i zapadne ercegovce
ja bih preferirao crvenu
@tarcin11 to znaci nisi ni sandzo ni ero :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sarajevski model.Napucan za oko, a u dzepu marka osamdeset feninga :)
nije dizel, lozika je 1.40
...san svakog akademika.
Hoš' reći svakog sandžaklije
Ma fin je on, al s klasa je majka!