Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam, meni je i dalje bolja opcija Toyota Corolla koja je u ovom cjenovnom rangu a mislim da je daleko kvalitetnije auto.
nema sumnje u tvoju konstataciju. minus je od uposlenika u hyundai-u
Ja jednom cekam nesto u jednom servisu, i gledam skinuli sa nove Corole karambolku...hajd sto je plastika ko papir nego sto je odbojna sina ispod od obicnog lima, i to nije ni u obliku cijevi nego samo jednostran lim malo ispresavijan, sarafima pricvrscen.... Zinuo onako, glesam ne mogu da se nacudim da je Tojota pocela praviti tako 'tanka' auta...
Prosjecni Bosnjo bi ovo mijenjao za golfa 4 i to kljuc za kljuc..jer ipak golf je golf :)
Meni nije jasno sto u 2017 godini proizvodjaci stavljaju displeje mizernih proporcija, kada imamo situaciju da jedan dobar tablet kosta oko 300-400 dolara i onda vidis ove proizvodjace stavi u auto neko sranje kojem ni touch funkcija ne radi kako treba a auto kosta preko 30 hiljada ... cisto prcanje obicnog puka ja bi rekao
Hyundai i Kia u zadnjih 7 godina ,5 puta pobjedjuju na njemackim sajmovima ,po ocjeni strucnog zirija po pitanju bezbjednosti,dizajna i ostalih performansi vozila.Znaci ispred Mercedesa,bmw,audija,vw.....i to u njemackoj.Kad nijemci to priznaju onda tu nema price.Imam i sam malog hyundai accent , i vise sam nego zadovoljan.
najjači je ovaj naslov "NEPRIMJETNO USPJEŠNA"... to nešto kao ono FadiLJovo "ulažemo u ceste ali se to ne vidi na pravi način"... Hyunadi je ok auto ali i dalje preskupo za svoje ime... znam ne može jeftinije gradimo imidž ali ... škoda car oktavijan koje "u naske" ima koooooo balvana je 28000 u osnovnom benziskom modelu... ako hyundai misli da će mu balkanac pored fauvea dati te pare grdno se vara.. jbga, realnost i svakodnevnica
e ovo se može reći prihvatljiva cijena za jedan hyundai, a ne ono 50000 startni model
Fin autic za ove pare, al nekako mi strsi centralni display koji izgleda bas staromodan i premalen, tipke za podesavanje retrovizora kao od neke igracke, gume pre-tanke, al sve je to ok za ovu cijenu, al je po meni najveci problem i dalje sto je sve na "zabicama" i sto ova vrsta vozila nakon 5 godina skripi kao stari kauc.
Hyundai-vrhunsko auto,za par godina biće kao Samsung (bilo je smiješno kada smo davne 1990.g. prvi put čuli za TV marku Samsung,a danas...) !!!
s obzirom da je to Hyundai Kia auto malu ste mu cijenu odredili, 31000KM pa to je premalo, poznavajuci vase provale od cijena trebali ste minimalno 45000KM staviti :))))
Fin auto