Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko ruzno auto.
Kupis auto 2017. godina i nemas tapacirung na gepek vratima...zvoni ko tepsija kad zatvaras...super...
Pa evo da ti kazem iz vlastitog iskustva, ja bih vise volio da nemam tapacirunga u gepeku nikako, jer u gepeku jako cesto vozim stvari koje gledam kako ce ga ostetit, od kolica, djecijih bicikala, raznog materijala, saksija, kofera,... To sredjivanje interijera uglavnom gubi smisao za porodicno auto. Nije svima auto za pokazivanje, nekome sluzi i za prevoz...
@sinteza Kako god, ovako daje nivo Lade...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A gle komentara, "odvratan", "ruzan", "plastican", ovakav, onakav... halo ba, pa dizel za 25 hiljada, pa Megane dizel nema ispod 32 hiljade, golfa necu ni da spominjem... Ovo je auto za one kojima je potrebno da ih odveze od tacke A do tacke B, i da je pri tome novo. Nekima je vaznije imati novo auto i biti miran, nego kupiti polovnog audija, pa onda sa strahom kod servisera da vidis kakvog si macka u vreci kupio. Auto uopste nije lose za tu vrstu musterija.
apsolutno si u pravu
Ma ja.. 25 hiljada, a nema tapacirunga.. to samo debilni Francuz može izmisliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Spolja ok, ali unutrašnjost iz 2004/2005...
Renault Megane sa unutrašnjosti je za ovo Space Shuttle
Ovo je vozilo napravljeno na osnovu kineske verzije Citroena, dakle ovo je Dacia u PSA izvedbi. Ne kontam komentare... Što neko reče ranije, imaju drugi premium modeli, ovo je low-end vozilo koje bi trebalo da bude jeftino.
za 25000km pola Rogatice kupim
pa sto nisi kupio...
Hem ružan, hem Citroen. Kombinacija samo takva.
25 hiljada, a 99 konja. Jbt mogu otić i nabavit polovnjaka sa pređenih 150k 2007. Fokusa za trostruko manje para, i opet dobijem 110 KS + ne može me izdat.
@Osvetnik iz tame pa nabavi, ko ti brani :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dovoljno je vidjeti da na vratima gepeka nisu ni tapacirung stavili i sve bude jasno koliko se stedilo na svemu...
@husohuso ona felicija sto se noću čuje kako je korozija jede :-D