Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna reklama za teslu, ja da u golfu spucam 100km/h u sastavljali bi me ko lego kockice
Ja ga nikad necu kupiti sve dok bude obicnih auta.Meni je merak da vozim, a kad pozelim da me neko drugi vozi sjedem u autobus
bas je to razlog sto ge neces nikad kupit hahaha
@doyouknowdawei da to je razlog.pa majmune za 10-15 godina autopilot ce biti u svakom autu,mislim i na polovne i nece biti skupi kao sto su sad..nekad je i Golf 2 bio "auto godine" nov i skup..i ova Tesla ce postati ono sto je sad Golf 2.. a za 20 god bice skuplji dobro ocuvan Golf 1988.g nego Tesla 2018. I sve dok bude bilo moguce izbjegavacu robotska vozila,jedino ako si glup pa ne mozes skontati
Ja ne znam jesu li ljudi neupuceni ili prosto glupi. Autopilot jos uvijek ne postoji (level 5 autonomija s 5 lasera) i ocekuje sa na cestama tek 2025 godine, a o promjeni i primjeni zakonodavstva u pojedinim zemljama da i ne pocinjemo. Trenutno se tek krece sa level 3 autonomijom (1 laser) koji npr. Audi A8 ima sa "AI" asistentom. Ovo sto postojeca vozila imaju su najobicniji adaptivni tempomati koji fukncionisu jako ograniceno..
Tesla jedan od nas. Nikad Amer.
Nikad se nije desila adaptcija u americi samo je bio americiki interes za njegove izume.
Svi pljuju autopilot a niko o tome kako je sam rekao da je bio pijan? Sam je kriv...
Cuj automatski upravljac a moras drzati ruke na volanu za svaki slucaj ja tehnike i qhurca!!
Covjek citao Klix i upalio autopilot. Tesla 100% kriva
magnetno polje,laserske zrake,kesica u zraku,pacov...sve sto nije programirano u programu ce izazvati nagle promjene.kakav crni autopilot.
Jadni vatrogasci 3 dana polirali kamion :(((
Bice posla za autolimare.
Logicno, nikad ja ne bih sjeo za volan gdje mi kompjuter vozi ...
Fabricka greska kamere zaprljane
Povjeriti zivot robotu pa i ne bas!
Tesla je precijenjeno auto
JEL OVO ŠINA VLA TESLA PRAVIO