Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FAP na aparatima :)
LJubomoran si sto ovaj kamion nosi srpsko ime
@Total Totalni idiot... nemam riječi... stvarno si idiot... eto te baš kraj ogledala... pogledaj... idiot... eto vidiš...
Cuj naslova vozili golfa bocno 🚗😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🙈👎
ruzan.
Američko preseravanje. Od 140 000 milja željezničkih pruga za teret u US samo je 122 milje elektrificirano, ali bitno je da se hipsteriše oko Tesle i Muska.
@bvcx, e cuj samo 122 milje elektrificirano? Na onolikom prostranstvu SAD-a nekih 200 km elektrificirano? Pa na sto idu svi vozovi tj podzemme zelkeznice u nor New Yorku i bilo gdje drugon u SAD-u?? Na dizelke lokomotive? Jesi li normalan??
P.S usporiš video na 0.25 i na 4. sekundi vidiš da iza vozača sjedi još neko. :) Ono kad čitaš YouTube komentare xD
Što imam osjećaj da će izvršiti atentat na Muska?
I na sve ostale clanove upravnog odbora, sve inzinjere, sve dionicare... Smanji paranoju na 33 i procitaj malo o pojmu "korporacija". Ono "Inc." iza Tesla se cita incorporated.
preskupo ali je napredak jer domet od 500-800 km je za sada odlicna, ali im bez veze ovo manji domet-manja cijena, i obratno .. to je buducnost i ako misle da preplave trziste sa elektr.vozilima zaista ce morati biti povoljniji ..a uz to i zakosnke regulative u zemljama ce se poostriti pa ces htio ili ne morati voziti takvo vozilo ... nasi idu napriejd pa ce sada brsiti pritisak na BOGATI puk u BIH da svi voze mlada vozila, 2 puta god.tehn. i sl. pa ce i sirotinja ostai bez golfa 2,3,4
Pa ovo je povoljno ....
Dobar za frankestajna
Ko ja glupost, cuj samo kako ruzan zvuk ima, ne bi dao ovi nasih kamiona nema sanse.