Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne počne li tesla ubrzano štancat auta, propast će ko baraka. Jer sad svaka druga marka ima barem jedan model, sa tendencijom na puno više i postaju sve bolji u električarima.
Sigurno je chips postao pretezak za ovakve kamione
ja ovo na putu da ugledam protrljao bih oči da budem siguran da mi se ne pričinjavaju stvari..de uozbiljite se šta je ovo kog qrca
ovw kamione tesla već koristi uveliko za prevoz svojih auta i dijelova, ujedno ih testira
Skeptican sam sta se tice ovih modernih vozila. Jos je to sve u izgradnji i u probi. Industrija hoce samo sto pre da pravi nesto i da proda. Bice im jos lakse da sklapaju elektroniku. Trebace jos 10 godina ili vise dok to dobro i sigurno bude.
Ne da naftni lobi profita .
8 tona litijumska baterija je bomba većih razmjera