Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba izmisliti čamac na struju VESLA
eto vidiš a ja uplatio i sad čekaj 😂😂😂
Ova firma ne postoji! Godisnje ne stignu napraviti ni 100 000 auta. Zastava je u svoje vrijeme na skucenom trzistu prodavala 120 000 godisnje. Ko ce sad ostat od hipstera. Kuku meni.
"Iako je američka kompanija Tesa objavila da su u trećem kartalu ove godine zabilježili značaja porast od 4,5 odsto i tako proizveli ukupno 26.150 automobila, činjenica je da kasne sa proizvodnjom pristupačnijeg Modela 3." Wow
I vise sam nego zadovoljan sa svojim Model S-om, elektricna auta su zaista buducnost
Znaci i ovu zimu metropola pod smogom!
@Jack_Goff ma zavrnuce grijanje i rjesit problem, sta ces se kupati kad nema grijanja samo da se prehladis...a za pice mozes nasuti flasu-dvije!
Ha Ha Ha .....
smijesno nesta? ti dok pises komentare po klixu Musk zaradjuje milione i milione, a Tesla sve vise napreduje, ha ha ha :))
@vvsv ....ako se ti lozis na milione...slobodno.....demokratija je......