Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah daj jedan za Baketovu Sebiju da joj masira stopala!
Ovo ne treba nasim politicarima. Oni imaju svoje svalerke koje im masiraju cijelo tijelo. Od nasih para...
Eh kad se pojavi model koji osim stopala masira i MEĐUNOŽJE, ala će u uhljeb insitucijama biti neutažive potrebe da se osvježi zastarjeli vozni park !! :))
oh oh ne bi bilo loše uparkirat jedan
Evo ga za Baketa, da se raskomoti, ko hadzija
treba mi masaza u gacama 😂😂😂
Valja sad svaki dan čarape mijenjat. Samo izmišljaju da je čovjeku više posla.
@dmachiavelli Jedne prilike u parku, gasim cigaru nogom, a starke na meni...sreća bile neke djevojke tu, pa nisam mogao ciknuti 😂😂😂
I kod mene golfac masira stopala, kad vozim pod gotov otp'o trese bas udobno bude
ahahahaahaahah neprevazidjena vozilica !
@ogledalce klasika! Samo nek se kotrlja, i ne moras izuvati noge kroz djon dere masaza, jos ga ko malo "napucas" zalijepis njaaaake naljepnice, unutra jelka da ko fol mirise a ustvari vise da suzbije smradove :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)