Proizvodnja u zastoju
0
Švedska: SAAB proglasio bankrot
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problemi u Sveckoj- zdrao.
@hamdo servis ti je isti kao na majoriziranom dijelu bih, a nesto teze je naci servis u genocidnoj tvorevini,pa ti vidi
Proizvođača kao što je Saab vrijedi spašavati jer to je kultna marka!
eh, za sve je kriv GM, nazalost
I ja sam konto uzet novog Saaba. Ako prodam Ganicevu vojnu knjizicu i Alijinu zlatnu kasiku taman cu imati za novog 9-5. Samo ne znam kakav je servis na nasih 24 posto?
Ja prošle hefte kupio najnovijeg saaba???? šta ću sad? keširao sam 60.000KM za ovo čudo, a oni bankrotiraše, još mi rekoše u prodajnom salonu da nikad bolje saab nije išao i da se digao iz pepela i da je jedan skoro od vodecih automobila i da ce biti vodeci do sljedece godine i da ce mu cijena skociti i da pozurim sa kupovinom inace ce nestati (posljednje koje sam uzeo bilo je na standu)...ja bio presretan, dok ovo ne procitah. sta cu ja sad za dijelove kad se pocen kvarit i kolika ce mu trzisna cijena biti za 2-3 godine kad ga budem htio mijenjati????
vidi ti njih... izbrisase jedan ozbiljan komentar o ekonomiji i zaduzenosti a pustaju sva ona dječija sranj.a i četničko ustaška prepucavanja, psovanje bogova, i majki zajedno sa cerkama i sestrama cccc
Stari/Stara, GENIJE si. Skidam ti kapu, nisam se ovako smijao otkako mi je punicu pregazila lokomotiva kod Ilijaša. Kad htjedneš na piće, navrati u Slogu do šanka
Reko sam ja tebi Carl Bildt : \"KAD TAD!\"
nikad mi nece biti jasno zasto se pokusava spasiti brod koji tone skoro 10 godina
joj majke mi jesam nindza, preteko sam najprvijeg :D