Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj komsija sa dvojkom slucajno se ukljucio u kolonu i uvrstili ga u program
Ovo je baš skupa igra i ko voli oldtimere mora imati dosta love bas kao i za nov auto. Al je lijepo i svaka cast kolekcionarima.
na slici 20 piše 07.-08.2016... e da mi neko pojasni koji je to datum...??
pardon.. sliak 35/36..
Kako lijepe vjesti idešavanja a tek sad doznam o tome.. a da je Hatici, Spahovici i slicni kriminalci nešto uradili klix bi brujao o tome žalosno ovaj klix radi protiv KULTURE KULTURNIH ETICKI I MORALNIH STVARI:::::.... Ovaj portal treba zaobici a sta drugo da citam kad su i drugi loša kopija... :S
Ja reportaže i govana, izbor fotografija minimalan, neke se ponavljaju vise puta, loše skroz i na brzinu, jedite ......
gdje je dvojka
...jah...kad je auto bio auto, audi fabrika šporeta, bmw nako. a mečka ko mečka a ne ko bmw...nejma tom ni četeres godina.
Dino je koo med, Minika super, al najvise zahvaljujuci crno bijelim gumama, to je ono sto mi se bas svidjelo, ako bih morao birati, a svi su za 10....
sta bolan baljezgas????
@Nadbiskup Ferrari Dino crveni i crveni mercedes minika i nekulturan si ;) Pozz
super su ali mi je fico broj jedan
Uuuu al ima ljepotana za vidjeti. :-) Mislim naravno na ove neprocjenjive automobile. :D