Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
300KS? Koja sila od auta. Jos sa DSG mjenjacem i pogonom na sva 4 nema konkurencije, pogotovo za tu cijenu!!
sejo, hundo, škodilak il bosanski dorat (citaj golf) za mene licno nikada nisu bila auta. mrgud, merc, volvolini, toyo s njima se ova prva grupa nemere poredit.
@diiss2 Eto vidis sam osudjujes bosanskog dorata a sam se pravis doratom. Pa zar nije bolje kupit superba sa full opremom nego audi a4 bez icega, a jos ustedis. A za 3.0 audija i full opremu treba izvalit dodatnu lovu, al haj bitno je srat sta ljudi kupuju za svoje pare, samo nek te vide u tim autima a kuci ni kasike nemat.
@Berserk - I ovaj gore nasao porediti Merca ili Volva sa recimo Skodom ili Hyundai-jem. Mislim, ono rezonuje bas za pozavidjeti mu. Isto tako, kod buraza mehanicara dodju ti isti sa Audijem pa ga mole za veresiju, da se stavljaju polovni dijelovi, sipaju za cenera i cigance. Dok raja sa tim istim Superb-icama, Hyundaicima, Octaviama - urade full sve i ostave baksisa. I rjedje su u servisu nego (N)Audiji koji ne silaze sa dizalice.