Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa onda bi po nekim jednostavnim proracunima o dometu i velicini baterije trebao biti preko 3000kg tezak... Kao da se sudaris sa kamionom
Morris Garages (MG) osnovan 1923, od 1924 pod imenom MG - pravo nova marka... Samo jer su je kinezi kupli.
Da, stiže nova marka, IM koji je podbrand MG-a.
Haj nek neko malo i Švabama zagorča život
Može nizbrdo, na leru
Zamišljam scenu Bony i Clyde u nekoj kući,policija ih okružuje, oni bježe kroz prozor i punjač na automobilu pokazuje samo 9% puno. Za 100% treba još sat vremena!! I mogu preći samo 20 km ,pod vožnjom od 70km....To je realnost EV. Ne moraš bježati od policije, ali zamisli na povratku kući imaš oko 10% ,i zove te žena da hitno trebaš ići negdje dalje u neku regionalnu bolnicu gdje ti dijete nedo Bog leži. Primjera koliko hoćeš. EV je sranje.
Za tebe sigurno nije, ozirom koliku maštu imaš
600 more 400 maximum 800 more 600 maximum tako to ide propagandaaaaaa verujte vjeruj te virujte hahhahaa