Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uuuu pa kako ce sad biti odrzivi.
Veliki je plus ovo što priznaju kvar i rjesavaju besplatno problem al ovo ako se ovako zareda proizvodjaci ce sami odustati od ovih vozila jbg
Jedini razlog sto to rade besplatno su americki zakoni o odgovornosti, jer ce ih svaki vlasnik tuziti za milionsku odstetu.
To i jeste problem o kojem niko ne želi da govori,hajde sto za izradu baterija ode više fosilnih goriva, a gdje je punjenje koje takodje opterećuje eko sistem povećanom potrošnjom el.energije....Vozila koja imaju motore sa unutrašnjim sagorijevanjem se rijetko samozapale,osim ako ne živite u elitnim Sarajevskim naseljima.
Zavisi u kojoj zemlji živiš. Na primjer u njemačkoj je bolje za okolinu jer veliki dio energije je zelena energija. Tako da nakon 20,000 KM poništis izradu baterije. U Bugarskoj je to suprotno zato što skorom i ne postoji zelena energija, tako da možeš komotno voziti fosilni motor.