Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je prosao do kraja teksta samo da vidi cijenu?
@legendaa Ko kupuje Mercedes, ne pita za cijenu. Ko pita za cijenu, neka uzme Audi. Ne treba tu puno pricati. Mercedes u Japanu najprodavaniji premijum brend, prvi najprodavaniji proizvodjac automobila van Japana, vise prodavan i od Lexusa, koji je u japanskom vlasnistvu. Kad ga kupuju Japanci, koji djecu od malih nogu uce ekonomskom patriotizmu, da iskljucivo kupuju automobile domacih proizvodjaca, onda ne treba tu puno pisati. Mercedes, pa ispod tri prazna mjesta, pa ostali.
Ja da skupim 220000 KM kupio bih vikendicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
S-klasa se ne kupuje da je vozis nego da te drugi voze
Mozda nekad. Griota je kupiti ovaj auto, a ne voziti ga. A ako pogledas po Seheru, 90% onih ,koji ga imaju ,ga voze.Doduse, to su nasi kontraverzni bizmismeni, oni se vole pokazati. Mada opet,. griota je ne voziti ovaj auto.
Samo lopovi u BiH imaju za ovo pare.. piš... po sirotinji..
Imam S klasu 2014. godište, stvarno je odlično auto i vrijedi tog novca.
Sta ces drugo u Zivinicama voziti nego S klasu
Mercedes je prije bio kralj ceste, sada je obicni i preskupi kinez.
@gooUser1607011912 svidja mi se kako bosnjo uvijek ima visok nivo samopouzdanja kad valja gluposti.
@IJaTebi13 u cemu je prroblem jarane? Starije S-Klasse su ljepse, moje misljenje. Upravo takvi seljoberi kao sto si ti su tipicni primjer zatucanog Bosnje koji misli da sve zna bolje. Papan.
Mercedes sa dva tableta tako da ti dodje auto ko mobitel to vise nie to samo pumpaju auta s tehnikom i onda kazu neko veliko dostignuce!
Mercedes iz Zivinica. Joj Mecko, ko te sve prodaje.
@gooUser1586514782 A jos gore je, ko je sve vozi...
@gooUser1586514782 Jest "sarajlijama" krivo sto su saznali da ima svijeta i van Sarajeva. U Jugi dobivali sve samom cinjenicom da su iz Sar, gdje god odu odmah te drugacije gledaju, sad boli nekog briga odakle si ako si uspjesan...
Za el bake jedan please
@JanjezCelje Zna se da Mile i Cvijanovicka voze S-klasu..
Greh je vozati ovakvo auto po nasem makadamu.
Ne uvozite skupocjene automobile, sve će političari pokupovati. Guzice su im kao kod babuna u ovim vw
Valja li čemu ova šklopocija?
Zamjena ključ za ključ za auto sa profila?
Ne treba tu puno pricati. Mercedes u Japanu najprodavaniji premijum brend, prvi najprodavaniji proizvodjac automobila van Japana, vise prodavan i od Lexusa, koji je u japanskom vlasnistvu. Kad ga kupuju Japanci, koji djecu od malih nogu uce ekonomskom patriotizmu, da iskljucivo kupuju automobile domacih proizvodjaca, onda ne treba tu puno pisati. Mercedes, pa ispod tri prazna mjesta, pa ostali.
Ma nema sta ljudi Mercedes tata mata u prici automobila i to je to, jednostavno i blago rečeno ne vrijeđajući konkurenciju hahah Nego zanima me da li mu pašu SAVA Eskimo S3+ gume 111 maraka sa ugradnjom komad? hahahahah šala mala Svaka čast naravno i za ovaj centar, puno sreće u radu.
Niko kao Samed Biševac.
Ovo je ubjedljivo najduzi clanak do sada na KLIXu. Kazu da ce Fadil Frljooki uzeti 2 kom da ima za promjenu kad bude posjecivao Sud BiH. ❤️🇧🇦❤️