Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ovaj ercegovac prica..heh..albanija voza mercedese iz 1980 a u hr vecina ljudi kupuje nove aute na kredit..i usporedivat sa albanijom
Golfovi i jesu za papane... Kako ćeš prepoznati sanđe. Pa sjede u golfu dvojki, a glave im zaklonile šoferšajbu i ne vidiš ništa kroz golfa...
Papansko i seljacko auto...Jeb\'o vas Golf
pa zna se ko pocinje takva prepucavanja.. tj. ko su najveci sovinisti u evropi i sire... nista cudno.
Pa ljudi, pobogu... pa zar je moguce da clanak o automobilima okrenete na nacionalisticko prepucavanje... stvarno ne mogu da vjerujem.
cijela albanija voza mercedese, bolja je od vas hrvata, samo opeli i vw caddy vozate xD
sva ova istrazivanja nam trebaju otvoriti oci i trebnamo konacno si priznati u kakvom shitu zivimo.
neznam za reno i opel ali ja vozim mercedesa i u hrvatskoj :)
bilo je i prije rata \"uvoz na saobracajnu\" odes lijepo i sup i kazes zastava mi crkla .lupio ovo-ono i trazis da uvezes sebi 128 iz italije a ovaj ces razduzit... SAMO TAD JE BILA DRZAVA KOJA JE ZNALA MJERU STVARIMA bilo je hoces BMW imas para? kupi ! dat ces drzavi 148 % ako je do 1600ccm a 192 % ako je preko 1600 pa ti gazda kad imas para kupuj sta hoces ! jel bilo dobro ? il je vako bolje ? sad gazde placaju najmanje na svoje azdahe od auta sirotinja voza smece a oni srednji trpaju kes svercerima u dzep !!! fol ovo je slobodno trziste. demokracija i nacionalne slobode a obicno auto ne mozes kupit kako je pravo i bogu i svijetu .
Pa mora biti ovako kada su nametnuli zakon da se ne smije uvesti auto starije od 7 god. A sada npr. da se u BiH moze kupiti auto min. do 10 god vec bi se slika drasticno promijenila . Jer auto koje je 2000 god. proizvedeno mi ne mozemo voziti , a mozemo iz 1985 , 86 itd. Pa vi vidite gdje su zagadjivaci zraka !!!!!
treba branković uvesti dodatni porez za vozace golfova :)
I sta ima veze? Golf dva ne pita kakav je put nego samo vozi. Sve izdrzi. Najbolje auto. Ima li iko od ovih sto su pravili ovu anketu da se upita \"pa vidi bogati ovo auto oko 25 godina staro, jos ide i nista mu\"???
@tamo-onamo nije on mislio na hrvate nego na hercegovce prljave
\"dečko iz mostara\" nije dobro informiran. mi hrvati najviše vozimo automobile marke \"opel\" i \"renault\". već duži niz godina to su dvije najprodavanije marke vozila u hrvatskoj. u zadnje vrijeme i \"škoda\" je ušla u uži izbor.
mrzim nacionalizam_ mrzim golf i 1 i 2 i 3 i 4 i 5 i 6... a u p.m. kol\'ko ih ima!! Ne bih voz\'o golfa, nema te sile! ...