Isporuke u 2012. narasle za 6,8 posto
0
Škoda postiže nove prodajne rekorde
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Tesla, BMW 530 a skodu sam vozio nekada a golf nikada.
za one koji su procitali clanak o tome da axe salje 22 osobe u svemir... prijavio sam se, pa ako imat minu vremena da glasate, bio bi veoma zahvalan.. pozdrav :D link na koji mozete glsati : https://www2.axeapollo.com/nl_BE/27259/siemen-geeraerts
@eddy To sto govoris, to su besmislice i po tvom komentaru se da ocigledno zakljuciti da recimo vozis ili Golfa 2 ili 3..Sorry ali realnost je takva.
auto se kupuje da se vozi a ne da se sudara
Skoda ? Ne hvala,stara tehnologija od wv i Audia a nedaj boze sudariti se sa ovom konzervom. Ali za BiH je to kao avion.
nije bolja napravljena od ove NEMAM JOS PARA DA KUPIM I VJEROVATNO NECU IMATI NAREDNIH 20 GODINA al san mi je imati ovakvo auto !