Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preskupa za istocno auto, to bi trebala biti radnicko auto a ne duznicko robstvo na kotacima.
Nekad smo mi gledali njihove škode po jadranu i čudili se čime su dolazili sad moju škodu sa bih tablama česi gledaju sa čudjenjem jer kod njih sve same makine merci,bmv,audi rijetko ko vozi škodu.
"rijetko ko vozi škodu" Šta? Škoda je najprodavanija marka godinama za redom.
Ko ti je to pričao slagao te.Najprodavanije auto u Češkoj je Škoda pa ide ,WV,Kia,Hjundai
Kad ja ovo doćeram u Glogovu 😙
do juce im se zene handrile za jednnu Črvenu a i muskarci,sta su ih hrvatski pederi poebali nema broja,a danas proizvode na milione auta,a sve zbog srpske ugrozenosti i mitinga na ksosovu polju 1989
E cuj mu motor 1.5, veci kod mene u kosacici.
sada 1.0 ima 70kw..nije to mjerilo kod novoh motora.
mislis?
sjećam se kad su česima stajale škode 100 mb na Ivanu, proključaju im auti, a mi sa tristaćima, fićama i bubama im se smijali............
Sport Utility Vehicle (SUV), moderni izraz za: sranje od auta, điđanluk i lažno uvjerenje da posjedujete "džipa" . Sve što je novije od 2000te, nije za pravog ofrouda, pitajte FZJ80.
Seljaci naviknuti na traktor, pa traže njegove oblike i kod normalnih auta.