Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad su lopovi bili gospoda.Skinu ti točkove,a auto osvane na klocevima i tu je sva šteta,Ovo danas je čista pohlepa.Ni traga čestitom lopovluku.
Tako je se jedan lik hvalio u kafani kako je kupio Mercedesa nema teorije da ga ukradu,sutradan je ostao bez auta a na video snimku sigurnosnih kamera je snimljeno kako su likovi dosli sa slep sluzbom zakacili i natovarili Mercedesa i to je sva prica.
Zar oni ne kazu da se gore po Evropi auta ne kradu, da se to desava samo ovdje kod nas...
A šege...pa ovi isti što prave te aute, prodaju riješenja za otvaranje istih. Sasvim logično!
Na mom autu je i autosjedalica za dijete vrijednija od auta....
ne znam zašto lopovi uopšte kradu aute
e sad zamislite za koliko ovi balkanski strucnjaci udju u takva vozila .... ako su oni za 10 s ovi ce za 5 .... nista vise nije sigurno a zastite bez minimalno dvije mehanicke i elektr. pa i jos neke skrivene na skupim vozilima i to samo da oduzme vrijeme krimosu je samo bacanje para na ta vozila ....
Bili na kursu u Istocnom Sarajevu
Problem je u tome sto upravo proizvodjaci i hoce da im se kradu auta. Npr kradja mobitela je opala za 95% , kada su uveli citac otiska prsta itd. Znaci mozes ga baciti ako ga ukrades. Da prizvodjaci hoce da sprijece mogli bi. A sto se tice kradje, moj rodjak radi u osiguranju i kaze da nije nijedno auto ukradeno sa cobrom u zadnjih 2g od kako se pojavio novi model.
Ako vozis auto do pet milja zaboli te ona stvar hoce li ga neko ukrast
Pa ukrasti će ti neko i to, i onda nemaš nista
Otkineš mu ruku kojom je ukrao i ta ponovo ne krade.
Eto za naše lopove obuka!
Kupis golfa 2 i nemaš brige dal' ce ti ga neko ukrasti
@Kaido nije tačno skoro ih nekoliko ukradeno
Nije samo Engleska nego i ovi drugi proizvodjaci,urade auto od 100 hiljada a ljudi ga otvore za 20 sekundi i ja na to kazem popisaj to auto
Od moje Vente i lopovi bjeze hahah
Ma nema te zastite ako neko hoce da ti ukrade auto, dzaba sve