|

Sedmica rasprodaje polovnih Volvo XC60 modela

Sedmica rasprodaje polovnih Volvo XC60 modela
26
Sponzorirani članak
16.11.2019. u 11:00
0
komentara
26

dijeljenja
Sedmica rasprodaje polovnih Volvo XC60 modela
Volvo centar Sarajevo će u periodu od 18. do 23.11.2019. godine organizovati posebnu akciju rasprodaje polovnih XC60 modela. Uz popuste do 10.000 KM, svim kupcima koji se odluče u ovom periodu kupiti polovni XC60, poklanjaju i prvi naredni redovni servis.
Kako bi kupovina rabljenog vozila bila sigurna i bezbrižna, iz Volva su pripremili posebne pogodnosti i uštede na paketima servisnih usluga.

Volvo rabljena vozila provjerene kvalitete i historije su pregledana u 110 tačaka i zadovoljavaju sve standarde tržišta. U Volvu vode posebnu brigu o tome da vozila budu u besprijekornom stanju.

Knjižica s kuponima sastoji se od jednog kupona za Start paket, jednog kupona za Plus Paket, te četiri kupona za skladištenje točkova.

Kupovinom usluga unutar paketa unaprijed brinete o potrebama Vašeg vozila, a ujedno i štedite novac, jer ćete platiti manje, nego pri kupovini pojedinačnih usluga.

Kuponi za skladištenje točkova olakšat će sezonske promjene točkova i uštediti prostor u garaži. Svoje kupone možete iskoristiti kod servisnih zatupnika Volvo centar Sarajevo i Kia centar Sarajevo.

Najpametniji izbor, ukoliko kupujete polovan Volvo, je Volvo Selekt program. Izbor Volvo selekt čine najbolja rabljena vozila na tržištu. Sva vozila iz ovog programa se pažljivo biraju, temeljito pregledaju, programi se ažuriraju, te se dodaje jamstvo koje uključuje MOT test, pomoć na cesti, te mogućnost zamjene vozila u roku od trideset dana.

Ponudu rabljenih Volvo XC60 modela pogledajte ovdje.

Novi Volvo servis, Volvo centar Sarajevo, raspolaže najsavremenijom kompjuterskom dijagnostikom, drugom tehničkom opremom i najboljim Volvo stručnjacima u našoj zemlji. Serviseri Volvo centra Sarajevo se mogu pohvaliti najzahtjevnijim certifikatima i dugogodišnjim servisnim iskustvom, a dobavljači servis svakodnevno opskrbljuju originalnim rezervnim dijelovima za sve modele Volvo. Nije na odmet spomenuti i tzv. Help line, kanal za pomoć koji je 24 sata dnevno na raspolaganju Volvo serviserima.

Servisni centar je opremljen vrhunskom opremom i tehnikom po najnovijim korporativnim standardima i posjeduje 6 dizalica, liniju za kompjutersku dijagnostiku, geometriju točkova, vulkanizersku stanicu, autopraonicu, mašine za punjenje klima uređaja itd, a svi kvarovi otklanjaju se u najkraćem mogućem roku.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.