Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva senzacija :D
Vidio sam uživo i noću ovaj stražnji led preko cijele šitine auta - totalni kič. Ne znam zašto to sad stavljaju na sva auta, k'o da su jelke. Prednja svjetla su super, ali ovo nazad, k'o kad su na one kockaste askone stavljali neonke. Inače, Seat ima super dizajn i puno mi je ljepši od bratskih modela iz VW ili Škode.
Ovaj SEAT dođe koncernu VW kao pastorče. Sve već viđeno i isprobano u drugim koncern modelima. Obično je to AUDI. Imao sam SEAT ALTEA i diskovi i disk pločice GOLF IV, dijelovi motora odnosno crijeva sa žigom AUDI, podvozje AUDI A3, .......itd.