Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba šminka kad nakon pola godine lupa i zveći na sve strane,isto da porediš passata i škodu octaviu. Lično ne volim vw,i ne vozim vw ali je tako. Inače sa mehaničar ;)
VI BOSANSKI MEHANICARI STE NAJVECA STOKA I PREVARANTI SJEME VAM SE ZATRLO PREVARANTSKO I KRIMINALNO
@SVICARAC2000 pa sto onda usvici ne odrzavas ....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne razumijem kako VAG sebi dopusta da Leon bude ljepsi i bolji od Golfa , kod prethodne verzije i sa boljim opremama (prvenstveno mislim na full LED svjetla koja Golf VII nije imao) a pri tome jos i jeftiniji !?
@SuaveAcecino1 Zar Golf i Leon ne leze na istoj platformi, dijele iste motore itd itd. ? Ne vidim problem na kvalitetu motora na Seatu jer kad je Golf V 2.0 TDI imao problema sa Siemens diznama Leon iste generacije nije jer se u njega ugradjivao iskljucivo Bosch sistem osim u onog sa 125 kW FR ... Tako da prica da je Leon nekvalitetniji od Golfa ne pije vode. Mislim sjeo i provozao i jednog i drugog, za mene Leon dosta bolji i ljepsi...
@SuaveAcecino1 passat i leon nisu iste klase isto kao da poredis fabiju i golfa ... ali isto novi leon meni brate extra garancija na lim koliko je 12 ili 15 godina pa mislim za debljinu me zaboli ... ne znam za prije ali ovo sada full oprema kod leona i i full oprema kod golfa razlika 15 hiljada, po meni previse