Nova usluga u SEAT ovlaštenoj mreži
0

SEAT garancija mobilnosti

Sarajevo-x.com
ASA Auto je od 01. ula ove godine uvela novu uslugu „Garanciju mobilnosti“ i za marku SEAT, a koja je do sada bila dostupna za marke Volkswagen, Audi i Škoda.
Uz "Garanciju mobilnosti" se kupci mogu osjećati sigurnim i bezbrižnim. Bez obzira da li na putu do posla ili na turističkom i poslovnom putovanju, garancija mobilnosti im osigurava mobilnost.

Neke od pomoći koje pruža SEAT Garancija mobilnosti su pomoć na licu mjesta, vuča vozila, transport vozila do najbližeg SEAT ovlaštenog partnera, zamjensko vozilo, pravna pomoć nakon nezgode. Također, ukoliko je kupac udaljen više od 50 km od mjesta boravka a popravak traje duže od 2 sata obezbjeđen je i smještaj u hotelu kao i mnoštvo drugih atraktivnih usluga. Sve detaljne informacije o ovoj usluzi kupci mogu potražiti kod ovlaštenih SEAT partnera u Bosni i Hercegovini.

„Sva SEAT vozila kupljena nakon 01.07.2011. godine uključena su u ovu servisnu uslugu. Riječ je o besplatnoj, dvogodišnjoj usluzi. Na ovu uslugu kupci zadržavaju pravo redovnim održavanjem vozila u ovlaštenim SEAT servisima. Ona se ovjerava pečatom Garancije Mobilnosti nakon svakog redovnog servisa. I nakon isteka garantnog roka vozila kupci imaju mogućnost da, uz redovno servisiranje prema planu održavanja, uživaju sva prava koja daje SEAT Garancija Mobilnosti“, ističe Sanela Jusić, marketing menadžer Postprodaje ASA Auto.

Garanciju Mobilnosti kupci mogu ostvariti pozivom na besplatan broj telefona 0800 222 27 ako se nalaze u Bosni i Hercegovini, odnosno na broj 00387 33 282 117 ukoliko se nalaze izvan granica BiH, po lokalnoj tarifi zemlje iz koje pozivaju.