Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebote za sve te decenije nisu znali promjeniti bar nesto na tom vozilu!
Dva-tri metra snijega i tutanj ligura Pusti Fiću kad ne pali Dok ga raja ne gura 😊
Da je bar defile starih mercedesa pa da se zaista moze uzivati. Fiće, kao i sva istocna komunisticka auta su bili izuzetno nekvalitetni, neudobni, smrdljivi, veliki potrosaci... Jednostavno loši. Jedino sto su bili jeftiniji od zapadnih, ali opet preskupi za smecarski kvalitet koji su nudili. Dakle, krš.
@uspravni s'oproštenjem s...š. U to vrijeme je Fićo bilo nešto jedino što smo sebi mogli priuštiti.
Šta će za idućih 65 godina da prodefiluje od ove vlasti što je proizvela?
s.m.e.ć.e
Ima onaj vic o fici.. dosao amerikanac na odmor u nekadasnju Yugu pa naisao neki momak sa ficom i imao jaku muziku u njemu, kad je to vidjeo amerikanac kasnije je pricao svojima u americi da je u Yugi vidjeo najveci radio na svijietu cak ima i tockove!!
@mozebitbude ima i onaj kad je neko iz bivse YU otisao u USA sa ficom neki ga amer upitao: jesi li to sam pravio ili ti je neko pomagao?
fico na bosanskom znaci radost.
Ovaj naš na zadnjoj slici jedini morao vezati ratkape sa vezicama😂dok svi ostali iz normalnih zemalja gledaju da urede svoga ljubimca...