Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU uvela sebi sankcije, naftu samo skuplje plaćaju. A rusi je prodaju skuplje.
Pa to je poenta. Što više posrednika iz zemalja koje se ne nadgledaju bolje provizije za političare i offshore kompanije im. A mi plaćamo
Ma nije moguće. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ne desava se to jer su rusi lukavi nego jer su europljani licemjerni, interes prije svega.
Kakav Interes plaćaju 5 puta više.
Ma ja ba samo predeklarisu robu i salji svabama kakve sankcije kakve pizdematerne
DA NE UVOZE NAFTU I GAS RUSKI U EVROPI BI DAVNO POCEO RAT I OVAKO FIRME SU POCELE PROPADAT MASOVNO.
Termin "treći svijet" se klixe ne koristi više od 30 godina. To je kolonijalna etiketa koju je smislila Velika Britanija 1917 kad su okupirali arapski svijet i dio Afrike.
Bogami priča se da će Arapi uvesti naftni embargo EU i SAD i naravno Izraelu zato je Putin samo na jedan dan došao u Saudiju.
Moze se svasta pricati al ....
Gdje ćeš uvesti sankcije državi koja ima 12 vremenskih zona x 1000 km ima izlaze na sva mora osim Atlantika. Nije vam to prćija od Srbije a oni su se snašli uostalom 3/4 zemalja nije uvelo sankcije Rusiji a poslije genocida u Gazi još manje. Putin je heroj u arapskom svijetu.