Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rojs king sae me erdelezi mangale
britanska firma pod okriljem be em vea ... dje svabo udje trava ne raste
Za ovo ce trebat C kategorija.
Sjećam se ovakvih istih naslova za maybach (propao), phaeton (propao), Bangleov BMW serije 7 (propao), renault avantime (propao), audi A2 (propao), citroen cactus (propao), fiat freemont (propao)... Često počne sa slatkim mukama, a završi sa stvarnim.
Prije da je ova priča puštena jer nema dovoljno narudžbi. Za tri godine će se tek znati da li je uspješan ili neuspješan model. Početna potražnja ponekad zna biti i posljednja potražnja.
a jest sladak, kako je sladak
Problem im previse ce para uzet