Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo njega, vidi Švice što je lijepa, skoro ko kod nas.
ma ni slično! nema razapet štrik od kuće do štale, nema olupine kakvog stojadina ispred kuće, drva nisu složena uz kuću, na krovu nema zahrđala satelitske antene ima tu još bisera ali...
@samooštro Jarane, sve to što si nabrojao... sve je to život, sve je to rokenrol :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja hajvana,pa bolid f 1 nebi onu krivinu izdrzo
Nije bilo ni Hitlera .ni rata samo kanata I banke
Pa šta mu bii sa s onoliko brzinom uleti u onakvu krivinu...
@UploadedBrain pasa on radi ovakve emisije zadnjih 17 godina.. On je vozio na stotine hyper auta pod punim gasom i nije se slupao.. to se jednostavno desi..
za neupućene. rimčev prioritet je gradnja i razvoj najnovijih auto-baterija, a vozilo mu služi ko reklama.
Njegov prioritet je kurcenje i trosenje babinih para.
kako je izgorilo električno auto?
5 iz hemije, sjedi
amaterski ga izbaci?! ne kontam
Rucni rad je inace sinonim za masturbaciju, ne za kvalitet.
Sprzio ga ali doslovno
Ljubomore duse mugo Mati Rimcu da ga puse :)
@MileDodikPencilin Jos malo pa cemo pocet proizvodit traktore za vas ;) A jesi bio na traktorijadi ;)
Pa Rimac je kriv nije ga upozorio da auto mze ici samo pravo radi demonstracije brzine od 0 d 100 i da je napravljeno samo da od drzave dobija subvencije Auto definitivno nikada nije zazivjelo osim kao koncept 100 puta po prvi put
Hrvatsko auto dakle samo pravo može ići? HAHAHAH
@delminium Bio je i Sinclair C5. Po daleko vise sajmova i casopisa.
Kako nam susjedi ne podnose Rimca, cudesa koja mrznja i ljubomora sto je covjek napravio najbrze elektricno auto na svijetu. Dragi moji, uhvatite se posla, mozda vam pode za rukom nesto slicno. S ovim lavezom i prosipanjem mrznje po klixu necete nista postici. Bas ste jadni ljudi, ali stvarno.
@delminium Nismo mi htjeli dio Hrvatske i dio Srbije.I nemamo mi tri predsjednika sto mi hocemo nego sto hrvati i srbi hoce po jednog.A Rimac je car.To sto neuki ljudi poput tebe seru po internetu ne znaci da su svi takvi.
@SabljaIslam poduvo si ga jarane 😁 ti i dalji jasi na na ovci zvanoj concept one 😁😁😉
Covjek umalo nije poginuo zbog neispravnog i tehnoloski zaostalog ustaskog poluproizvoda. Kao da mu je Dragan Covic dao upotrebnu dozvolu. Tuzit Rimca i traziti veliku odstetu za ovo.
Ja koliko vidim ABS i ESP nisu funkcionisali.
šta je uopće funkcionisalo, sigurniji je gofl kec od ovog
Mogao poginuti zbog ustaskog tehnoloski zaostalog poluproizvoda
Jadnice zaostali.
@yellow123 Da sam ja Hammond tuzio bih Rimca za ovo i trazio velike pare. Naravno da je tehnicki neispravan poluproizvod isto ko Koncar sporeti i ves masine.
Nije problem napraviti elektricni automobil. Problem je napraviti izdrzljiv, stabilan, upravljiv i siguran automobil, sto u ovom slucaju ocigledno jest problem.
Bosnjo, uletio je u krivinu 150, ovako na oci, profesionalcu je za ovu krivinu 90 puno. Crkni od ljubomore i ti i svi koji misle kao ti. Bezobraznici.
@yellow123 Ovo ti 150? Cega, milimetara po sekundi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi komentarišu o autu, a niko o Richardu, e moj Bošnjo...
žao mi je hammonda, mlad je momak
@CikiBriki Okej je, navodno je samo koljeno slomio :) Little Hamster is lucky
PRIKAŽI ODGOVORE (2)