Recesija pogađa bogataše
0
Reventoni na prodaju
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Brankovic Brankovicu mozemo se dogovoriti ja cu tebi dati ove sanduke zlatnih kasika a ti meni certifikate,100% po zakonu
daš meni dva al očuvana
@TM_AGENT: pa bogatiji od bogatasa.. ili ... hm... :)
mozel zamjena za golfa 2, 85\' turbo diesel, cetvera vrata, u solidnom stanju, dvije nove zimske gume, malo truho po blatobranima, al to se da fino uradit, nove presvlake, kuka, itd... istekla registracija!?
Nadam se da moze na certifikate da se kupi, ja bi svom malom ovom ovo poklonio za rodjendan, fino uci a bogami i Iphone izlazi iz mode polako. Naravno sve bi bilo po zakonu!
\"...U svakom slučaju preprodaja egzotičnih automobila mogla bi se pokazati kao odličan izvor prihoda i zarade u krzinim mjesecima.\" haha, čitate li vi ovo što pišete ili možda prepisujete, prevodite ?? NIje stvar greške u \"kriznim\" ili \"krzinim\" to se svakome desi. Medjutim, recenica nema smisla - ako ih prodaju bogatasi koji su u krizi, pa koće ih majku mu kupiti ??