Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam da izađe golf osmica :) da kupim sebi golfa peticuuu :D :D
bosnjo ne zna drugo auto kazu golf dvica najjace vozilo pa normalno kod mene ove komsije non stop nesto popravljaju de lezaj de ovo de ono mora samo sto izadje od majstora mora opet nazad majstoru sad ce neki tu pocet srati al je to istina
Dosadan i neinventivan dizajn, kao i svi do sada... Auto za malograđane i sarajevske mahalaške balavce
Malo Malo pa nova serija golfa izadje.
Vozim VW Polo 6n2 i mislio sam da je to najgore auto jer sam imao par vecih kvarova i neudobnost. Ali kad sam sjeo za volan Renault clia i Pezoa shvatio sam da je moj Polo ladja za ta auta. Pozdrav
Kopija Peugeot-a 308 gti :D
Kopija Peugeot-a 308 gti :D
Jedno znam - simbioza GOLFA i bosanske ceste je vječna !
Ak neČe doČ led dijode ispod ko na andregraund2 neču kupovat
G O L F Govno Omotano Limenom Folijom
Ako je nov 22 000 KM valja, jos mu ubacit kakav motor da može i loža. spustit 5 cm i crnim ofarbat prednje i zadnje farove da papci sa sincanim naocalama po noći odmah i banderu opale.
što bi bošnjo reko, eto ga opet s petera vrata, uvjek isto, nikad da izbace sa desetera da se jel, promjeni dizajn.
...ala vau-we levati svoje kupce.
ne znam za ova novija auta, ali moj stari pasonja trojka trenutno vrti 450 000 km, od tog pola na plinu, bez diranja motora i limarije. prije toga sam vozio forda i opela, ne mogu se porediti. iako isto godište, oba su odavno na vječnim lovištima. bukvalno se raspali, i to na daleko manjoj kilometraži.
@Max_Bunker ...imaš i logana sa tom kilometražom.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
al ga štancaju ko čarape
Golf 8 , a euro 3 standard... ja ovo ne bih preuzeo ni na lutriji da dobijem, a kamoli da ga kupim...