Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nissan forever...vozim nissana preko pet godina i jedini auto koji ce ga zamjeiti je novi nissan...vozaci znaju zasto
Dobri su samo imaju neka neshvatljiva konstruktivna rijesenja, npr. da bi se zamjenio radiator klime na svim nissan modelima mora se odsarafiti komplet istrument tabla, skinuti zastitni most da bi se dobio pristuo tom dijelu, npr. komplikacije kod skidanja filtera klime kod nissan juke, moraju se skinuti komande sto je posao koji zahtjeva volan, kod drugih marki je to bolje rijeseno.
@Sultan i 59 drugih Pardon zahtjeva alat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja trenutno vozim C klasu,kvarova ko u prici,nadavao se para za godinu da mi je muka od Mercedesa,vozio sam 10 auta od toga 2 Renaulta i mogu reci da sam bio najzadovoljniji sa Renoima.Lagunu 2 1.8 16v sam vozio 3 godine,presao sa njom oko 100 hiljada bez najmanjeg kvara a posle nje mi sva vozila mala i neudobna.Ne znam za druge al za mene je Reno vrh po mnogo cemu.
zavisi sve to od auta, vjeruj mi da sam imao obrnutu situaciju :D
Kod mene je c klasa, 2.0 kompressor, 2002 godina, prešao 240h km, vozim auto 5 godina, od 180h km, sem redovnih servisa, morao sam zavariti izduvnu granu, i raditi malo limariju (300KM), što i ove godine moram opet malo limariju srediti. S tim da je plin ugrađen. Na otvorenom 9.5 litara plina, gradska oko 16/18litara. A koji su kod tebe problemi sa c klasom bili? I koja godina, pa da pogledam i kod sebe malo detaljnije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niko se renoa nije navozao. Nema bez svabe nista.
Stara dobra laž
Vise svabo nije svabo ni francuz nije francuz, jedni i drugi su samo firme koje rade sastavljanje dijelova, organizuju platforme, sve dijelove im prave koperantske firme, ako odete na stranicu auto-dot mozete vidjeti da gotovo sve dijelove za svako auto pravi neka druga firma, maticne firme su samo monteri djelova.
Piste gluposti, RNM alijansa prometuje preko 200 milijardi godisnje. Ovo o cemu pisete su ustede kao rezultat djelovanja alijanse, npr. imate Nissanov CVT mjenjac koji koriste jednako Nissan, Samsung ili Renault.
Zao mi ljudi koji slusaju druge, renault je pojam za mnoge proizvodace.
Renault je zvijer, vozim renaulta i nikada se nebi ustrucavao ponovo ga uzeti, a zao mi onih koji nisu probali ovako vozilo pa pljuju.
Mitsubishi je uvijek bio pojam za automobile. I Nissan nije za bacit.