Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas sam jeo grasine ako treba struje nek se svicarac meni javi da mu se naprdim u taj volt....
Bezobzira sto je ovo obicna reklama opet se vidi razlika izmedju nasih direktora koji se moraju vozati u terencima, unistavati i pljackati kompanije i Svicaraca koji svoj profit ostvaruju preko dionica kompanije, zalaganjem za napredovanje firme pa i stednjom goriva.
mora da je zidov smrdljivi..?
kako puni to cudo kad nestane struje,vjerovatno gurne sebi u cmar!?
sad će cesce sipati.....haha
nek mu neko uzme tablete za izmokravanje malo ce mu noge otec dok se \"napuni rezervoar\"
\"a benzinske stanice posjećujem dva ili tri puta sedmično.\" pa šta sipa lik....po 20 KM svaki dan! ... prelazim privatnim vozilom takodjer cca. 20 000- 25 000 godisnje....i posjecujem benzinsku pumpu 1 sedmicno..naspem rezervoar! heh