Novost u ponudi
0

Prvi Renault Pro+ centar otvoren u Mostaru

Sarajevo-x.com
U sklopu mostarske Gume M, jedne od Renault koncesija u Bosni i Hercegovini, počeo je sa radom prvi Renault Pro+ centar u Bosni i Hercegovini. Renault Pro+ je poseban odjel isključivo namijenjen profesionalnim korisnicima, odnosno kupcima Renault komercijalnih vozila.

U pitanju je Renaultov koncept prodaje vozila u skladu sa specifičnim zahtjevima klijenata i njihove djelatnosti po pitanju nadogradnji i opremljenosti lakih privrednih vozila, prilagodljivog finansiranja kupovine i njihovog posebno planiranog održavanja. Usluge koje Renault Pro+ nudi u prvom redu su namijenjene poslovnim subjektima, posebno onima čiji je posao vezan uz transport. Naime, u Renaultu su svjesni da su komercijalna vozila najvažniji radni alat većine profesionalnih korisnika.

Renault Pro+ usluga se temelji na tri načela:

1. Stručni kadar koji ima veliko razumijevanje za posebne potrebe

U Renault Pro+ rade profesionalci osposobljeni za udovoljavanje posebnih potreba klijenata, koji su svojim poznavanjem komercijalnih vozila i voznog parka sposobni voditi brigu o operativnim potrebama i stvoriti mobilna rješenja za pojedinačne korisnike, što im omogućava da se što više posvete kvalitetnom obavljanju svoje djelatnosti.

2. „Sve na jednom mjestu“ usluga koja garantuje maksimalnu mobilnost

Obzirom da profesionalni korisnici žele maksimalno štedjeti vrijeme, sve Renault Pro+ usluge mogu se ugovoriti na jednom mjestu, od kupovine novih i korištenih vozila, preko finansiranja, do servisa i održavanja. Produženo radno vrijeme, samo za poslovne kupce, dodatna je prednost.

3. Rješenje za poslovne kupce

Renault Pro+ centar nudi prodajni i post-prodajni prostor potpuno posvećen poslovnim kupcima, sa posebnim prostorom za vozila za poslovne potrebe, uključujući prerađena vozila. Tu je i sistemsko pozivanje na probne vožnje bez prethodnog dogovora, kao i rješenje za finansiranje u roku od 48 sati, te preuzimanje kompletne brige o vozilima.

Dakle, Renault Pro+ usluga u cjelini je namijenjena poslovnim korisnicima, odnosno osmišljena je kako bi se uspješno odgovorilo na njihove specifične potrebe uz visoku kvalitetu usluge. Cilj ove usluge je ponuditi dodatne mogućnosti poslovnim kupcima i povećati njihovo zadovoljstvo.

Otvaranjem prvog Renault Pro+ centra u Bosni i Hercegovini, svi postojeći i budući kupci Renault komercijalnih vozila dobili su dodatnu podršku svom poslovanju.