{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova Renault koncesija u Vitezu

S
29.2.2012. u 13:46
0
0
Nova Renault koncesija u Vitezu
0
Renault je dodatno ojačao svoje prisustvo na tržištu Bosne i Hercegovine, otvaranjem novog prodajno-servisnog centra u Vitezu.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Naime, pred brojnim zvanicama i predstavnicima medija osvanula je nova Renault koncesija - Autocentar Ovnak, locirana u poslovnom centru PC-96 u Vitezu. Pored Renaultovog programa, nova koncesija će vršiti prodaju i servisiranje i Dacia i Nissan vozila.

Prema riječima direktora kompanije, gospodina Drage Kafadara, za saradnju sa Renaultom se odlučili zbog činjenice da iste krasi dokazana kvaliteta i pažljivo odmjerena cijena, te naglašena briga za korisnike.

Gospodin Branko Grković, direktor prodaje kompanije Renault - Nissan Hrvatska, istakao je da je novi prodajni centar u Vitezu odličan dodatak Renault, Nissan i Dacia prodajne mreže, kojoj je dosad nedostajao kvalitetan poslovni partner u centralnoj Bosni, a koji je prepoznat u kompaniji Ovnak.

Novi centar u Vitezu, urađen je po visokim standardima i pored reprezentativnijeg izložbeno-prodajnog salona, posjeduje savremen i dobro opremljen servisni centar, kao i sve ostale prateće objekte i usluge.

Strateški odlično pozicioniran salon, na idealnom je geografskom položaju, zbog čega je izuzetno pristupačan svim budućim kupcima, ali i aktuelnim vlasnicima automobila Renault, Nissan i Dacia.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: