{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Veliki Renaultov servis za 599 KM

8.5.2012. u 13:32
6
14
Veliki Renaultov servis za 599 KM
6
Veliki Renaultov servis za 599 KM
Renault je za vlasnike Renault i Dacia automobila u Bosni i Hercegovini pripremio novu servisnu akciju, posebno namijenjenu vlasnicima starijih vozila sa većim brojem pređenih kilometara, kao i vozila kod kojih je tvornička garancija istekla.
U okviru navedene akcije, posjetom ovlaštenog Renault i Dacia servisa moguće je izvršiti uslugu velikog servisa po jedinstvenoj cijeni od 599,00 KM. U navedenu cijenu uračunati su materijal (garnitura zupčastog remena, garnitura kanalnog remena, vodena pumpa, tečnosti), zatim troškovi rada, te PDV.

Navedenom servisnom akcijom, Renault i Dacia još jednom pokazuju brigu za vlasnike svojih vozila, te naglašavaju potrebu redovnog održavanja bez obzira na starost automobila, kako bi isti besprijekorno funkcionisao dugi niz godina. Poznato je da se velikim servisom produžava radni vijek automobila i izbjegava mogućnost trajnog oštećenja usljed pucanja pogonskog remena.

Renault i Dacia ovom akcijom ujedno žele na praktičan način otkloniti sve predrasude kupaca vezane za veliki servis kao jedan od najkompleksnijih i najskupljih zahvata u životnom vijeku automobila koji nije nužno zlo, već realna potreba, a koja ne mora obavezno biti preveliko finansijsko opterećenje.

Akcija traje do 31. maja 2012. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: