Proslavite dolazak proljeća u Hyundai salonima uz sedmicu ludih cijena

Sponzorirani članak
15.4.2019. u 11:23
10
Proslavite dolazak proljeća u Hyundai salonima uz sedmicu ludih cijena
10
1/3
2/3
3/3
Iskoristite sedmicu ludih cijena u Hyundai salonima širom Bosne i Hercegovine, te ostvarite maskimalnu uštedu do 11.000 KM u zavisnosti od modela i opreme vozila. Broj vozila i modela u ovoj akciji je ograničen.
Hyundai Auto BH zajedno sa svojim ovlaštenim prodavcima u Bosni i Hercegovini obilježava dolazak proljeća sa zaista posebnim uslovima kupovine tokom narednih sedam dana. Najbrži mogu doći do svog željenog Hyundai vozila po posebnim uslovima. Posebno izdvajamo Tucson kao najtraženiji i najprodavaniji SUV treću godinu redom za kojim i nakon dolaska osvježenog modela raste interes. Osvježeni model Tucson možete imati za već od 35.990 KM sa PDV-om u zavisnosti od motora i opreme.

Nisu samo cijene "lude" kada je osvježeni Tucson u pitanju, posebne cijene važe i za određeni broj drugih Hyundai modela i to osvježeni i20, i30 i novi Santa Fe.

Posjetite Hyundai prodajne centre tokom ove sedmice u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Doboju i Brčkom i iskoristite posebnu proljetnu ponudu koju su pripremili za svoje kupce.

Zatražite ponudu ili testnu vožnju na sljedećoj web stranici www.hyundaibih.ba.


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: