Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta procurilo danas ga zvanicno prestavili
e jbg, svi vec rasprodati!
Strasno..... Sta ce tek biti na Nordschleife........
sta ce procuriti majke vam svaki isti
"Ljubitelji videoigara će moći virtuelno isprobati 911 GT2 RS igrajući igru Forza Motorsport 7, koja će korisnicima PC-ja i konzole Xbox One biti dostupna u oktobru, dok će se verzija za konzolu Xbox One X pojaviti u prodaji 7. novembra." Nemam para ni za Xbox pa da ga tu vozim, a kamoli ovako...
Pozdrav od kolege sirotinje!
odlična zvjer za zabit se pod punim gasom u masu u Parizu ili Londonu
E sto me nervira ovo ,,curenje,, sto telefona sto auta ...
Opet sam zagubio svoj telefon...
mozda negdje procuri, naces ga
Sviđa mi se ideja sa satom, nisam to do sad vidjela nigdje. Baš fora. Sve drugo bi bilo pretjerivanje, ovako baš dobro skupa izgleda. Jos ja falim unutra i eto.