Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UkralO mi lEmuzinu majku Him hebem🙊
320 uh
ikona
"konačna prodajna cijena daleko premašila procjenu prije licitacije od 1,2 do 1,4 miliona dolara." woow bas je daleko premasila, nije 1.4 nego 1.5
Ovo je samo dokaz da novac nema nikakvu vrijednost
@APOPHIS ali novcem mozes sve kupiti, mozes kupiti nesto sto ima vrijednost
Jel moguce da se tolika lova daje na zeljezo iz 69. a ljudi gladni i zedni...cime ih tamo odgajaju covjece...
Pa stari Lamborghini je koji je prvobitno ispravan bez nekih ostecenja a na tabli mu pise "320".. Za te pare bi ja stosta toga uzeo ali ovo nikada ne bi iako mu je to mozda realna cijena po nekim historijskim standardima.
@Kontraefekat445 Pa što ako neko može dati za tašnu 5000 ili nosati sa sobom kilu kokaina, zašto ovakvo remek djelo ne bi moglo vrijediti milion i pol? Pa većina popuši pola toga za života i svaki put kad kupi kutiju cigareta ne zapita se je li neko možda gladan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Josip Broz Tito ♥️