Porodični karavan?
0
Pravi protivnik za RS4 Avant
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzimajuci u obzir da necu imati demona da ga kupim (morao bih kucu prodati),prezadovoljan sam svojom E46.Samo mi nije jasno kako neko moze govoriti nesto protiv vozila koje kosta 120 milja,hehe,al eto.
jeftina kopija rs4 od strane audija
vrlo si objektivan vidim, a i razumijes se nema sta...
ovdje je rijec o usporedbi ovoga i Audi RS 4, rs6 je klasa iznad pametnjakovicu
smiješna cijena, pa rs6 je 100.000 eura, viša klasa, a i jači (580ks) da ne govorim o ljepoti, mada ni ovaj bmw ne izgleda loše
Uffff što je dobar,srce čovjeku lupa kad ga pogleda,a tek da ga je voziti. bosanska plata ne ide s ovim u korak nikako nažalost.
Gotov pa mozes Pananameru kupiti, a CAyene.a sigurno! Gdje ces ovo po nasem makadamu voziti???
otkud slike sa registraciom wuppertala
ideš buraz... ovo se zove \"zver\" sa velikim Z, al samo još da imam toliko para iskeširo bi odmah