Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"grijanje u sjedištima dostupno samo kod vozila s kožnim presvlakama..." netačno. Grijanje dostupno i u sjedištima s tkaninom. Koža nakon nekoliko godina ima tendenciju stvaranja nabora i pucanja. Zimi je veoma hladna kada ujutro krenete voziti, a ljeti veoma vrela (ako imate garažu to je već nešto drugo). Tkaninu barem možete zaštititi presvlakom koju ćete napraviti po mjeri da bude identična i nakon nekoliko godina je zamijeniti i opet imati nova sjedišta.
U tekstu pise da grijanje siceva postoji iskljucivo na koznim sjedalima, koja smijurija
Odlična su za hladna podneblja: Kožna sjedišta su odličan izbor ako živite u podneblju s hladnijom klimom, jer je grijanje u sjedištima dostupno samo kod vozila s kožnim presvlakama. I sad kao ja ovaj clanak trebam shvatiti relevantnim ????
@necijaa dzaba se nerivras, ovo je kod klixa normalno, na razinu su vesele sveske iz osnovne skole
Ja sam dala da mi urade kombinaciju bež i crne boje radi personaliziranog izgleda.
@Rorshtock tipični seksistički komentar na moj podrugljivi kojim nisam nikoga uvrijedila