Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi kao svetska velesila u civilnoj industriji kasne dobrih 50ak i vise godina. 140ak.mil stanovnika, ogromna i resursima jako bogata zemlja, a osim kalaša i jos pokoje pucaljke ni jedan jedini brend koji se nametnuo u svijetu...gori su od nas!
@d4d0 vodka gorbatchov?
@d4d0 nemojte misliti da rusi zaostaju, samo imaju drugačiji sistem vrijednosti što se tice markentinga i dizajna. drugaciji je to mentalitet. Dosta industrijskih mašina koje korisimo da napravimo bilo šta novo je rusko na našim prostorima, i to jako dobre mašine, od običnog struga do odromnih presa itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
među novitetima se spominje i veća pepeljara hehe
Cekaj otkad se na prednji gril kaci ime modela? Valjda ide brend, trebalo bi da stoji LADA naprijed a ne NIVA? Mozda je dizajner skicirao do kasno u noc sa dosta votke.
Malo čekićem zaoblili lim na staroj Nivi i šatro novo auto.
Dobra ovako u mraku
2024, ovi gori od nasih 3D vizualizacija
Bem ti, na bazi Lade i Dacie. To ce biti vrhunac😂😂
Drzite se vi Vodke - jer auta i nisu bas vas fah!!!!
Nije loša priča. Linija prati staru Nivu a renault pruža podršku ne samo u proizvodnji negu i u servisnoj mreži a to je danas vrlo bitno. Ima ovaj model poklonika dovoljno da uhvati novi zamah bar u Rusiji i vjerovatno na još nekim tržištima.
Troši samo 12 litara, kad nije upaljena, doduše.
LADA je deo Renault Nissan grupe i proizvodi lowbuget vozila za tržište Evroazijske unije. Oni iz mahale koji im se smeju, a nemaju svoju industriju, sem šivenja presvlaka.. :), a vozila su sklapali poslednji put 1991., bi bar trebali da ćute. Rusija ima deset fabrika automobila, dve kamiona i jednu terenskih vozila.
Ah sto se nekome dize na Ruse pa se našao uvrijeđen
Nedaj bože da zarate sa amerikancima, morali bi slati humanitarnu za moskvu!
Milorad narucio vec
baćuške i njihova auta 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
jao auta ocam
jao auta ocam