Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na šta je spao ovaj bavarski gigant... ugrađuje motore k\'o u motokultivatora.
\"...uopšte ne zvuči loše, čak naprotiv...\" Zvuk motora se vec minimalno zadnjih 10-tak godina \"dizajnira\". To znaci da postoje inzinjeri koji radi na tome kako treba motor nekog auto da zvuci. davno su firme skontale da klince vole macho-zvuk. Zato se ne obazirite na zvuk, nista vam on ne govori o kvaliteti motora, to je sminka.
Ima isti zvuk kao i Trabant, ko se sjeca.
Ne znam po čemu vi smatrate taj BMW najboljim autom... Samo balavci koji se furaju na kriminalce i dječica tipa fukru93 gotive taj auto. Nema riječi, auto je njemac i stvarno je makina, ali je svaki isti :S Ona ista prednja maska na svakom, ni ne razlikujem ih :S Mislim da je Mercedes najbolje auto, takva je klasa i luksuz da je to nevjerovatno. To na kraju krajeva mogu da potvrde skoro svi predsjednici i ugledni državnici. Ali eto, svako ima svoj ukus.
Na zalost ici ce rijec razocarenje zajedno sa 3 cilindra i 180KS malo iza 100000 predjenih kilometara. A neko sa masinom 2.0 i 150ak KS ide mnogo dalje :) i usput te razbuca uzbrdo i koci normalno motorom nizbrdo. Kad provozas vise od dvije razlicite kubikaze komentarisi. Ocito nemas blage veze sta pricas.
CUJ PROKUHA MOTOR KOJI SI TI KLOC I BALAVAC NE ZNAS TI STA JE BMW VOZI TI GOLFA 2 NEK TI ON NE PROKUHA,JA SAM CIJELI ZIVOT NA AUTO PUTU NIKAD DA VIDIM BMW U KVARU A NE DA JE PROKUHAO.
aha jest jest zato im motori prokuhavaju sto su najbolji, izadi malo van bosne pa ces vidit na autoputu da svako druko auto koje ima kvar je bmw sa prokuhanim motorom
cuj mu naslova \"razocarenje ili ne\" ...hahahaha, koji imbecil... mototr od tri cilindra sa 180 konjskih snaga i riječ \"razočarenje\", idiote jedan laički, ne idu skupa... ..doduše, možda je tvoj stojadin više oduševljavajući... ...kakvi samo \"stručnjaci\" ove članke pišu...
kakav sepet
BMW JE UVIJEK BIO NAJBOLJI AUTOMOBIL I BICE ,STO CE NJIMA 6 CILINDRAS KAD NAPRAVE OD 3 CILINDRASA PREDOBRE PERFORMANSE,A POTROSNJA OVOG AUTA JE 4 LITRA,KAO I U NOVE BMW 3,KAKO GOD DA OVAJ 1 IZGLEDA ON SE PRODAJE DOBRO TAKO DJECO NE KOMENTARISITE .
škoda ko škoda
Ali i dalje više volim BMW nego cijelu VW grupaciju, samo mi s eovaj serije 1 ne sviđa ,svi ostali su super:)
TRAKTOR, HAJD ŠTO JE RUŽAN S VANA OVAJ BMW 1, NEGO I ISPOD HAUBE..
O kvaliteti BMW motora se nemoze raspravljati kao ni o dinamici voznje i upravljivosti. Tu sigurno nema konkurencije. A nek nasi likovi i dalje voze dizele i nek je glavno pitanje koliko auto trosi. Ovi motori iz BMW i malo trose a dobijete performanse bolje sigurno nego u 2.0tdi zagadjivacima.
To je scheis.....ja vozim M6 BMW..,pogledajte ga na YouTube. koja je to mashina .
kad bih ga ja nagaso vako ništa ostalo ne bi ni od mene, ni od kamere