Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugo je izdrzao. Ne znam tko moze da kupi to sranje?! Realno, puno konja i puno primitivne elektronike,koja nema veze s vezom. Onaj tko je vozio, zna o cemu pricam. Lose auto.
"Onaj tko je vozio, zna o cemu pricam. Lose auto." ajde ne seri ti vozio Vipera pa sad pucas tu pricu "onaj tko je vozio"
@VRT Zar moras biti toliki ekspert da ne znas da ako kupis Fijata da imas problem sa elektronikom? I zasto ja serem?? Pa malo pogledaj testove tog sranja od auta pa ces mozda shvatiti,a mozda i neces.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super su, ali ovo je malo za backseat...