Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta smo mi imali..proizvodnja golfova,a gdje smo danas
kakav narod takva zemlja !
Jbt za manje od minute jedan automobil, jel to realno?
izbacuje
66 za sat vremena... cca 1.5 Milion eura na sat. znaci da naprave godisnje u jednoj smjeni 3.300.000.000 eura prometa. prodaja prosle godine u Evropi bila blizu preko 550 000 primjeraka sto je oko 15 milijardi eura po prosjecnoj cijeni od 27k eura po vozila samo za evropu. Koliko bi drzavi BiH ostalo para kad bi jedna fabrika automobila bila osposobljena kod nas?
Pa nije sve zarada
A i vi gluposti posjecujete
toliko se kod nas slupa za isto vrijeme
moze se ono proizvoditi a ko ce kupiti to je vaznije pitanje??
Da li znate da u Širokom Brijegu postoji firma koja zapošljava 200 ljudi, većinom inženjera, koji projektiraju ovakve tvornice?
Nisam znao,to je odlicno👍 koliko ima stanovnika u Sirokom Brijegu ?
Svaka cast al zato i nevaljaju kur...u.
Radio sam u fabrici automobila, fabrika je proizvodila jedan model BMW-a. 66 auta za sat vremena proizvesti, je jednostavno nemoguće...
Ne proizvede se 66 auta za sat već je to takt na montirnoj liniji. Po ovim novinarima sad ispade da se linija nikako ne gasi.
Nargilaši na aparatima. Oni kontaju da se automobili još uvijek sastavljaju ručno, na jednoj traci. HAHAHAHAHA
Mozes zamislit kvalitete automobila da se za sat vremena 66 komada sastavi
i jos u Cehi ..
Zato i nevaljaju
Aa da su Njemačka kola u pitanju to bi bilo čudo tehnike??
Isti TAS ocm.mi